Waarom kunststof?
Het gebruik van hedentijdse materialen in de bouw is met het oog op economische levensduur, onderhoud, milieu en gebruikersgemak een vanzelfsprekendheid.

Duurzaamheid
Door gebruik van de moderne PVC kozijnprofielen of glasvezelversterkte polyester laminaten voldoen zowel kunststof kozijnen als kunststof dakkapellen aan deze voorwaarden. Hetzelfde geldt voor onze hemelwaterafvoersystemen en gevelbekleding. Deze kunststoffen zijn nagenoeg onverwoestbaar en gaan daardoor een huizenleven lang mee.

Onderhoud
Kunststof gevelproducten zijn praktisch onderhoudsvrij. U kunt volstaan met het af te wassen met een simpel sopje. Kostbaar en tijdrovend schilderwerk behoort voor altijd tot het verleden.

Milieu
Ook met het oog op de milieueffecten wint kunststof het ruimschoots van hout of aluminium. De belasting voor het milieu bij de winning van de grondstoffen, de fabrikage van het eindproduct, de daarbij benodigde energie en het onderhoudsaspect is bij kunststof minimaal.

Door gebruik van drie en vierkamerprofielen is PVC het beste materiaal voor kozijnen. De isolatiewaarden scoren ook beduidend beter dan hout of aluminium.

Last but not least zijn kunststof kozijnen inclusief beglazing en hang- en sluitwerk voor 97,5% recyclebaar.

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Voor uw en onze veiligheid werken wij in deze corona periode volgens de richtlijnen van het RIVM.

Showroombezoek alleen op afspraak.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

Voor uw en onze veiligheid werken wij in deze corona periode volgens de richtlijnen van het RIVM.

Onze showroom is daarom helaas gesloten, maar onze adviseur staat nog steeds voor u klaar. Via een afspraak bij u thuis, een videogesprek of gewoon via de telefoon. Wij werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u te nemen en u veilig te kunnen adviseren.