Harol screens houden de zon uit uw woning of kantoor. Zo houdt u die lekker koel tijdens warme zomerdagen en blijft het beeld van tv- en pc-schermen haarscherp en wordt uw interieur beschermd tegen verkleuring. En dat terwijl u dankzij de perforaties in het doek haast ongehinderd naar buiten kunt kijken.

Een screen is een verticale zonwering die binnen of buiten op het kozijn of op de gevel gemonteerd wordt. Er wordt u de keuze uit twee kasttypen geboden: vierkant of afgerond. In eigentijdse woningen en kantoren wordt steeds vaker met grote glaspartijen gewerkt. Geen probleem, met één enkel Harol screen kan een oppervlakte tot maar liefst 18m2 afgedekt worden! Zonder één lichtspleetje te laten, want de geleiders zorgen voor een perfecte afdichting of aansluiting met het doek. Bovendien kan een screen windvast gemaakt worden dankzij een “ritssysteem”, dat het doek perfect op zijn plaats houdt en zorgt voor een volledige afsluiting tussen doek, geleiders en kast.

Het frame en de kast van uw screen is leverbaar in veel standaard RAL-kleuren. Zo kunt u het perfect afstemmen op de stijl en kleur van de gevel van uw woning of kantoor. De screendoeken bestaan uit polyester of glasvezel, in beide gevallen omhuld met PVC. Deze doeken zijn rot- en schimmelwering en vuilafstotend.

De combinatie van doekkleur en –structuur bepalen de mate waarin het zonlicht en de zonnewarmte worden weerkaatst. U kunt kiezen uit een breed gamma van één- of tweekleurige doeken. Of u nu gaat voor een neutrale of een opvallende kleur, u vindt beslist het doek dat perfect bij de kleur van het frame en de stijl van uw woning past.

SC600: Zowel de kast, onderlat als de geleiders bestaan uit geëxtrudeerd aluminium, voorzien van een poedercoating of natuurkleurig geanodiseerd. De screen heeft een afgeronde kast voor optimale lichtinval en een verzwaarde onderlat voor een goede geleiding en opspanning van het doek

SC800: Zowel de kast, onderlat als de geleiders bestaan uit geëxtrudeerd aluminium, voorzien van een poedercoating of natuurkleurig geanodiseerd. Eigen aan de SC800 is het ritssysteem. Dat maakt het screen windvast en houdt het doek perfect op z’n plaats. De SC800 is bovendien een praktische insektenwering omdat de ruimte tussen kast, geleiders en het doek volledig is afgesloten.

Eigentijdse vormgeving van kast en geleiders: Zowel bij rolluiken als bij screens heeft u de keuze uit vierkante en ronde kasten. De ronde geleiders zijn bijzonder fraai in combinatie met de ronde kast.

Verzwaarde onderlat: De verzwaarde onderlat zorgt voor een goede geleiding en opspanning van het doek. De onderlat is onderaan standaard voorzien van een rubberstrip. Dat vangt eventuele oneffenheden op en voorkomt dat er licht onder de lat schijnt.

 

 

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Showroombezoek alleen op afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

Informatie aanvragen

Ja, ik wil een afspraak
Voorletters, tv, achternaam*
Straat en huisnummer*
Postcode* en plaats
Telefoonnummer*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Email
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Invalid Input

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

 

Showroombezoek alleen op afspraak