Rolluiken

Iedereen wenst een comfortabele en knusse woning. Een veilig gevoel. Vervelend straat lawaai, zomerhitte en winterkou zijn allemaal factoren die uw wooncomfort dan verstoren. Deze ongemakken kunnen echter eenvoudig vermeden worden met Harol rolluiken.

In Nederland worden meestal voorzet rolluiken toegepast. Deze worden aan de buitenzijde op het kozijn of op de gevel gemonteerd. Bij nieuwbouw kunnen inbouwrolluiken worden toegepast indien daarbij in het bestek rekening wordt gehouden. Met rolluiken kunt u nog meer besparen op energiekosten.

Ze bieden een perfecte verduistering en zijn prima geschikt als zonwering. Kast, geleiders, onderlat en lamellen zijn in de meeste standaard RAL-kleuren leverbaar. De dubbelwandige volgeschuimde lamellen staan garant voor een degelijke kwaliteit met goede isolerende eigenschappen.

Rijnland Kozijnen levert uitsluitend elektrisch bediende rolluiken voorzien van Somfy motoren. Standaard worden de rolluiken geleverd met een draadloze afstandbediening. Het is mogelijk één of meerdere rolluiken en/of zonwering met één afstandbediening te bedienen.

 

Zonwering

Hebt u een balkon, of een meters lang terras? Wat ook de montagesituatie is, Harol biedt altijd een oplossing. Knikarmschermen kunnen gemonteerd worden tegen de gevel, het plafond, onder een balkon of aan een dakspant.

Bovendien zijn er verschillende types zonneschermen, elk met eigen design en specifieke technische mogelijkheden. Rijnland heeft gekozen voor twee types zonnescherm: de BX 260 en de TC130.


BX 260: De BX 260 heeft een volledig gesloten kast, zodat het zonnescherm ook gemonteerd kan worden op plaatsen die niet beschut zijn tegen regen en wind. Zo blijft het doek veel langer mooi!
De kast is dankzij haar geringe diepte bijzonder compact. Ook typisch voor de BX 260 is de dragende achteroplaat waar de consoles, knikarmen en oprolas in gehaakt worden.
Tot een breedte van 6 meter worden 2 knikarmen voorzien. Vanaf 6 tot 7 meter is het scherm uitgevoerd met 3 armen, en bij gekoppelde schermen (tot een breedte van 12 m1) worden 4 armen gemonteerd. Die armen hebben telkens twee ingebouwde trekveren die de levensduur van het zonnescherm met vele zomers verlengen.
Net zoals bij alle Harol zonneschermen krijgt roest geen kans. De kast en voorlijst zijn gemaakt uit geëxtrudeerd gepoedercoat aluminium en voor de bevestigingsmaterialen wordt uitsluitend hoogwaardig roestvrij staal gebruikt.
De sterke punten van de BX 260:

 • Breedte tot 7 meter in 1 deel, tot 12 meter in 2 delen
 • compacte kastvorm
 • volledig gesloten kast en lekdorpel
 • voorlijst met geïntegreerde waterafvoer
 • volant in optie
 • uitval: per 0,5 meter, minimaal 1,5 meter, maximaal 3,5 meter

TC 130: De volledig gesloten kast van de TC 130 beschermt het doek van uw zonnescherm optimaal tegen regen of wind en zorgt voor een mooi esthetisch geheel. Ook de aluminium afdekkappen van de voorlijst zorgen voor een perfecte afwerking. De TC 130 is uitgerust met een hoge voorlijst, standaard zonder volant. De kast en voorlijst zijn gemaakt uit geëxtrudeerd gepoedercoat aluminium en voor de bevestigingsmaterialen wordt uitsluitend hoogwaardig roestvrij staal gebruikt. sterke punten van de TC 130

 • maximale breedte 4,9 m1
 • koppelen is niet mogelijk
 • hoge voorlijst die de knikarmen volledig verbergt.
 • compact vormgegeven scherm met relatief laag gewicht
 • eenvoudige hoek instelling van 0 tot 90°
 • uitval: per 0,5 meter, minimaal 1,5 meter, maximaal 3 meter.

Naast  rolluiken en zonneluifels verkopen wij ook screens.


Rijnland kozijnen levert en monteert rolluiken zonneluifels in Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Hillegom, Wassenaar, Den Haag, Warmond, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Zouterwoude, Hazerswoude, Zoetermeer en Alphen a.d. Rijn.

 

 

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Showroombezoek alleen op afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

Informatie aanvragen

Ja, ik wil een afspraak
Voorletters, tv, achternaam*
Straat en huisnummer*
Postcode* en plaats
Telefoonnummer*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Email
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Invalid Input

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

 

Showroombezoek alleen op afspraak