Standaard worden ramen met het voor kunststof kozijnen kenmerkende draai-kiepsysteem geleverd. Deze naar binnen draaiende ramen bieden het voordeel d.m.v. de kiepstand te kunnen ventileren ongeacht de weersomstandigheden. Een simpele bediening van de raamkruk verandert de kiepstand in de draaistand waardoor het raam naar binnen open zwaait. Ramenwassen is nu op elke verdieping zonder balkon een peuleschil. Standaard worden alle draai/kiepramen uitgevoerd met een ingebouwde kierstandhouder.

Andere mogelijkheden:

Naar buitendraaiende ramen: Naar buitendraaiende ramen zijn ook leverbaar en worden uitgevoerd met een telescoop-uitzetijzer. In dit geval ontbreekt de kiepmogelijkheid.

Uitzetramen of valramen: Natuurlijk zijn ook uitzetramen of valramen leverbaar t.b.v. de bovenlichten, toilet en badkamer.

Stolpramen: Stolpramen (naar binnen- of naar buitendraaiend) behoren ook tot de mogelijkheden. Onder stolpramen wordt verstaan twee naar elkaar toe sluitende ramen in één kozijn, die bij geopende toestand één opening vormen, dus zonder tussenstijl. (te vergelijken met “openslaande deuren”). De meest gebruikelijke versie is naar binnendraaiend, waarbij één raam ook de kiepfunctie heeft.

Inbraakwerend: Standaard voldoen de draai-kiepramen aan de inbraakvertragingsklasse 2 conform Politie Keurmerk Veilig Wonen en de normen vastgesteld door de SKG.

 

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Showroombezoek alleen op afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

Informatie aanvragen

Ja, ik wil een afspraak
Voorletters, tv, achternaam*
Straat en huisnummer*
Postcode* en plaats
Telefoonnummer*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Email
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Invalid Input

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

 

Showroombezoek alleen op afspraak