Rijnland Kozijnen heeft haar kunststof kozijnenassortiment uitgebreid met het "Cube" profiel. Door toepassing van dit profiel, zeker met de inmiddels welbekende houtnerffolie, is de gelijkenis met een houten kozijn verbluffend.

Maar Rijnland Kozijnen doet er nog een schepje boven op! Met het Rijnlandkozijn is uw kozijn helemaal niet meer te onderscheiden van een traditioneel houten kozijn door een ingenieuze hoekverbinding.

Geen schuine verstekhoeken meer met opzichtige versteknaden. De hoekverbindingen van de kozijnen, ramen en deuren zijn aan de buitenzijde recht zoals het traditioneel hoort!

Trend (het verdiepte afgeschuinde profiel), Cube (het verdiepte vierkante profiel), het maakt ons niet uit, aan u de keuze. Beide kozijntypes worden standaard geleverd met deze nieuwe hoekverbinding. Trots zijn wij op het KOMO-certificaat op deze hoekverbinding.

Een kozijn, raam, deur, of schuifpui verdient pas het KOMO-certificaat als het productieproces op alle onderdelen, afdichtingen en verbindingen van ieder kozijntype de strenge keuringen heeft doorstaan.

Helemaal de kwaliteit waarmee wij met ons assortiment onze regio bedienen! Ook helemaal passend bij het VKG-keurmerk dat al sinds de oprichting op onze gevel prijkt. Zeker in de huidige tijd waar een betrouwbare leverancier de kwaliteit levert die u verwacht en u de zekerheid biedt d.m.v. het VKG- waarborgfonds en het VKG-vangnet.

 

vkg-logo

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Showroombezoek alleen op afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

Informatie aanvragen

Ja, ik wil een afspraak
Voorletters, tv, achternaam*
Straat en huisnummer*
Postcode* en plaats
Telefoonnummer*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Email
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Invalid Input

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

 

Showroombezoek alleen op afspraak