Voordeuren

U heeft bij Rijnland Kozijnen een ruime keus in kunststof voordeuren. In plaats van beglazing kan de deur ook worden voorzien van een ornamentpaneel. In dat geval kan een prachtige kunststof voordeur worden gecreëerd. U kunt uit een ruim assortiment panelen een keuze maken, waarbij ook per paneel een verscheidenheid aan beglazing tot de mogelijkheden behoort.

Naar buiten draaiende deuren (achterdeuren)

Onze kunststof naar buiten draaiende deuren zijn altijd voorzien van extra inbraakwerend hang- en sluitwerk, conform 'Politiekeurmerk Veilig Wonen'. Dit houdt in dat de kunststof deur is voorzien van beveiligde scharnieren, dag- en nachtschoot, meerpuntsluiting d.m.v. rolnokken en zwenkhaken, doorboorbeveiligde cilinder en massieve slotplaten. Alle cilindersloten zijn voorzien van kerntrekbeveiliging (anti-inbraak SKG***).

Natuurlijk bestaan voor de kunststof deuren dezelfde kleurmogelijkheden als die gelden voor de ramen en kunststof kozijnen. Beglazing tot beneden aan toe, of voorzien van een 'schopschot', het maakt ons niet uit. De degelijke constructie van onze deuren garandeert u tientallen jaren gebruiksgemak.

Stolpdeuren

Stolpdeuren, naar binnen- of naar buitendraaiend, met of zonder zij- of bovenlichten, het blijft een prachtige toegang tot uw tuin of balkon. De uitstraling van de klassieke openslaande deuren prefereert vaak boven de uitstraling van een schuifpui, ook de opening die u creëert is vaak groter dan die van een schuifpui.

In tegenstelling tot de traditionele stolpdeuren, waarbij beide deuren tegelijkertijd worden geopend d.m.v. een espagnoletvergrendeling, hebben kunststof stolpdeuren een aktieve- en een passieve deur. De aktieve deur (loopdeur) (links of rechts) bedient u als een gewone deur terwijl de passieve deur gesloten blijft. De passieve deur kunt u desgewenst openen nadat de aktieve deur geopend is. Dit biedt u een groot gebruiksgemak bij alle weersomstandigheden. De uitvoeringsmogelijkheden van de stolpdeuren zijn legio, met of zonder glasroeden, met of zonder vaste kaders, met of zonder glas in lood in de bovenlichten, geen grepen en cilinders buiten, of juist wel. Juist door gebruik van de reliëf profielen en de vele kleurcombinaties zijn de kunststof stolpdeuren ook prima toepasbaar in vooroorlogse woningen. Vraag naar de mogelijkheden in onze showroom te Katwijk.

Rijnland kozijnen levert en monteert kunststof deuren in Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Hillegom, Wassenaar, Den Haag, Warmond, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Zouterwoude, Hazerswoude, Zoetermeer en Alphen a.d. Rijn.

 

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Showroombezoek alleen op afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

Informatie aanvragen

Ja, ik wil een afspraak
Voorletters, tv, achternaam*
Straat en huisnummer*
Postcode* en plaats
Telefoonnummer*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Email
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Invalid Input

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

 

Showroombezoek alleen op afspraak