Indien een dakkapel geen haalbare oplossing blijkt te zijn. Indien meer licht en ventilatie in een ruimte onder het schuine dak gewenst is. Indien u een rommelzolder in een ruimte met alle allure en comfort wilt veranderen, dan zijn de vele toepassingsmogelijkheden van VELUX® dakvensters en daglichtsystemen een perfecte oplossing.

Haal het beste uit uw woning! De opslagruimte van nu wordt de woon-, slaap-, hobby-, werk-, kinder-, of badkamer met de producten van dit gerenommeerde merk.
En dankzij de altijd perfect passende VELUX® raamdecoratieproducten, buitenzonwering en rolluiken kunt u uw geheel eigen stijl aan uw interieur meegeven.


De dakvensters zijn in een grote variëteit aan maten leverbaar. Binnen deze maten heeft u de keuze uit de traditionele grenenhouten tuimelvensters of de "kunststof" versie EVERfinish®. Natuurlijk adviseren wij, als leverancier van kunststof bouwproducten, deze uitvoering met zijn naadloze, vochtbestendige en onderhoudsvrije witte afwerking.

Binnen deze verscheidenheid aan maten en uitvoeringen heeft u de keuze uit het alom bekende tuimelvenster, dit scharniert enkel in het midden, en het uitzettuimelvenster. Uitzettuimelvensters scharnieren primair aan de bovenzijde, maar kunnen ook in het midden scharnieren (schoonmaakstand). Dit doordachte systeem geeft u meer loop- (hoofd) ruimte bij een geopend raam, en wordt vaak toegepast bij minder steile daken.


Daglichtsystemen

Een VELUX® daglichtsysteem is eenvoudig gezegd een compleet vooraf samengesteld pakket bestaande uit minimaal twee VELUX® dakvensters en installatieproducten, maar wel met één vaste prijs en één vaste bestelcodering. Bij vrijwel alle typen VELUX®daglichtsystemen bent u vrij om zelf te bepalen uit welke typen en maten dakvensters het daglichtsysteem wordt op gebouwd. Vanzelfsprekend zullen wij u van advies dienen bij uw keuze, rekening houdend met de bouwtechnische mogelijkheden.

 

 

Contactgegevens

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

Di - Vr: 10:00 - 17:00

      Za: 10:00 - 14:00 

 

Showroombezoek alleen op afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

       Privacyverklaring

Klanten vertellen

Informatie aanvragen

Ja, ik wil een afspraak
Voorletters, tv, achternaam*
Straat en huisnummer*
Postcode* en plaats
Telefoonnummer*
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
Email
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Typ a.u.b. onderstaande tekens over
Invalid Input

 Heerenweg 3b,

       2222 AM  Katwijk

       Bedrijventerrein 't Heen.

 071 - 4081 771

info@rijnlandkozijnen.nl

workhour Di - Vr: 10:00 - 17:00

       Za: 10:00 - 14:00

 

Showroombezoek alleen op afspraak